Vászonkép 15×20 Álló

27,00 lei

Különleges, egyedi hatás érhető el azzal ha egy fotót több egyenlő vagy egyenlőtlen részre osztunk fel és így nyomtatjuk ki. Az összhatás dekoratív értéke különösen nappalikban tud érvényesülni, de jelentősen befolyásolja bármelyik helység arculatát. Nem egyszerű feladat olyan képet találni, amely témájában is megfelelő, és a több részre vágás is úgy megoldható, hogy fontos részek ne vesszenek el, ne sérüljenek.

Leírás

Vászonkép nyomtatására alkalmas fotókat nem csak professzionális kamerákkal lehet készíteni. A legtöbb okostelefon képes ma már erre.

Arra azonban ügyeljünk, hogy Facebookról, illetve egyes esetekben Web-ről levett képek az alacsony felbontásuk miatt általában nem elég jó minőségűek, lehetőleg kerüljük ezek használatát.

A beérkező képet minden esetben ellenőrizzük, hogy az nyomtatásra alkalmas-e.

Direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével gyengébb minőségű képekből is képesek vagyunk kíváló minőségű nyomatot készíteni.

Amennyiben azonban a kép annyira gyenge minőségű, hogy nem lehet belőle nyomtatásra alkalmas színvonalat elérni, akkor értesítjük erről és megkérjük, hogy küldjön helyette másikat.

Általánosságban minél nagyobb felbontású és méretű egy kép, annál biztosabb a jó végeredmény.

Mérete: 15×20 cm

További információk

Tájolás

Álló, Fekvő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vászonkép 15×20 Álló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.